Let, Hurtigt, Sikkert

Hos DanTrafikskole i København hjælper vi dig med at erhverve dit kørekort på en let, hurtig og sikker måde, uden at det koster en Ferrari. Køreskoler i København konkurrer på pris og det går ud over undervisningskvaliteten. DanTrafikskole er den køreskole i København der har fundet balancen mellem pris og kvalitet.

Kørekort til kun 6.499,-

Din Sikkerhed

læs mere

Medlem Af

Ring til os!

Tlf.: 35 35 00 01

Mobil: 23 40 20 67

Hotline: (10:00-22:00) året rundt.

Velkommen til DanTrafikskole

Hos DanTrafikskole hjælper vi dig med at erhverve dit kørekort på en let, hurtigt og sikker måde, uden at det koster en Ferrari.


Let: Er reglerne uoverskuelige, tror du alle kørerlærere er psykopater og er det en overvindelse at sætte dig bag rattet på en lukket manøvrebane - så er du kommet til rette sted.


Hurtigt: Et normalt forløb tager 3-4 måneder, men de fleste ønsker at tage kortet med speederen i bund – på vores Turboforløb består du med garanti på 6 eller 8 uger.


Sikkert: Kald os bare kedelige, men DanTrafikskoles undervisning følger Færdselsstyrelsens undervisningsplan til punkt og prikke, og vi er medlem af Dansk Kørelærer-Union - så er du sikret mod at blive dolket i ryggen.


Billigt: En køreskole skal vise hensyn til den økonomiske situation. DanTrafikskole er køreskolen i København der ikke går på kompromis med kvaliteten. Vores billig pris er i balance med de krav vores elever stiller os.


Og PS, ja vi benytter også alle de nyeste undervisningssystemer.


Ring 35 35 00 01 nu, så vi kan booke et møde mellem dig og dit kørekort.


Gratis Uforpligtende

intro-aften og

holdstart

hver

Mandag

kl: 18:00

PrisGaranti

BeståelsesGaranti

TurboForløb

Fleksibilitet

læs mere
Forside / Priser / Turbo forløb / Tilmelding / Udd. forløb / Hvorfor os / Elever om os / Lokaler / FAQ / Kontakt os / Links

All rights reserved © 2013| Web Design & Development by Inovator.dk